CONTACT

20180701_153221.jpg

Wie ben ik?

Jelle Haasnoot

jhmrecords@gmail.com

Tel: (+31)6 13 29 49 29

KvK: 73245380

BTW / VAT: NL002383004B28

Schermafbeelding 2018-08-27 om 09.48.17.

Ik, Jelle Haasnoot, begon als een hardrock-luisteraar; AC/DC, Guns 'N Roses, ZZ Top, noem het maar op. Na drie jaar lang de drums te hebben bespeeld heb ik mijn huidige hoofdinstrument, de elektrische gitaar, opgepakt. Tegelijkertijd groeide mijn interesse voor de oudere metalbands; Iron Maiden, Judas Priest, Black Sabbath, Led Zeppelin... 

Als muzikant heb ik natuurlijk ook in een band gespeeld en podiumervaring opgedaan. Mijn huidige band is Chaining Daisy, waar we als viermanschap ons publiek wegblazen met hardrock en metal-geluiden. We treden een aantal keren per jaar op, met mooie plaatjes zoals deze rechts als herinnering. 

Mijn interesse voor het produceren van muziek is ook aangewakkerd toen ik de gitaar oppakte. Ik begon met het opnemen van mijn eigen muziek en ben sindsdien niet meer gestopt. 

De laatste jaren is het mixen en masteren van mijn eigen muziek steeds een groter wordend onderdeel van het proces geworden. De jaren aan ervaring bouwen zich op en de kwaliteit gaat er steeds verder op vooruit.  Ook de kwaliteit van de apparatuur neemt steeds verder toe. 

In 2018 besloot ik mijn studio commercieel aan te gaan pakken en heb de het bedrijf een officieel bestaansrecht gegeven door me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ik focus me nu op het binnenhalen van nieuwe opdrachten en het uitbreiden van mijn vaardigheden en portfolio. 

Voor vragen, opmerkingen en meer...